آیین معارفه دانشجویان نوورود 1402

آیین معارفه ی دانشجویان رشته مهندسی ایمنی صنعتی به همت انجمن علمی – دانشجویی این رشته، یکشنبه ۵ آذرماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، در ابتدای این مراسم، دکتر محمدرضا حسن‌زاده، مدیر گروه آموزشی رشته مهندسی ایمنی صنعتی ، در خصوص اهمیت این رشته و زمینه‌های فعالیت دانشجویان در صنایع کوچک و بزرگ و مشاغل مرتبط توضیخاتی داد.
وی همچنین آمارهایی در خصوص حوادث کار ارائه کرد و به پرسش‌های دانشجویان پاسخ داد.
سخنرانی دکتر عماد رعایایی، از استادان رشته مهندسی ایمنی صنعتی بخش دیگری از برنامه بود. در ادامه، صدرا عمویی، مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در مورد ماهیت و اهداف بخش فرهنگی دانشگاه گفت. آریا المعی، دبیر انجمن علمی – دانشجویی رشته مهندسی ایمنی صنعتی نیز درباره فعالیت‌های سال‌ گذشته این انجمن توضیحاتی ارائه کرد.
اجرای موسیقی توسط آرمیتا احسانی، اجرای مسابقه بله و خیر معکوس و تقدیر از نفرات برتر و عکس دسته‌جمعی در پایان این همایش از دیگر برنامه ها بود