بازدید صنعتی از شرکت ایران خودرو دیزل

بازدید های صنعتی یکی از کلیدی ترین عوامل بالابردن سطح علمی دانشجویان می باشد. از این رو با هماهنگی های انجام شده توسط مدیر گروه مهندسی ایمنی، در دی ماه سال جاری دانشجویان مهندسی ایمنی از شرکت ایران خودرو دیزل بازدید بعمل آوردند.

در مورخه 96/10/02 با همکاری انجمن علمی دانشجویان مهندسی ایمنی، از شرکت ایران خودرو دیزل بازدید بعمل آمد.

در این بازدید که با همراهی کارشناسان ایمنی شرکت انجام شد به توضیح و بیان عملکرد دستگاه ها و تجهیزات مختلف در واحد های پرس و خط مونتاژ پرداخته شد. طرز عملکرد دستگاه هایی از جمله پرس هیدرولیک، برش ضربه مکانیکی، اره عمودبر، خم کن، سوراخ کن، گیوتین و ... در این بازدید به خوبی معرفی شد و نکات ایمنی لازم الاجرا برای هر دستگاه قید گردید. در واحد خط مونتاژ شرکت در خصوص عوامل مخاطره آمیز فیزیکی و شیمیایی کار بحث شد که کارشناسان ایمنی شرکت تدابیر بکار گرفته شده جهت کاهش پیامدهای ناشی از خطرات را بیان نمودند.