بازدید از پالایشگاه شرکت نفت بهران

پالایشگاه های نفت، از جمله محیط های صنعتی بوده که از دیرباز خطرات و حوادث عدیده ای در آنها روی داده است. از این حیث در کانون توجهات مهندسان ایمنی بوده و برای رفع خطرات آن، راهکارهای مختلفی ارائه میشده است. با توجه به ضرورت شناخت هرچه بیشتر از دانشجویان مهندسی ایمنی ازمحیز های صنعتی، با هماهنگی های انجام شده توسط مدیر گروه، از پالایشگاه شرکت نفت بهران بازدید بعمل آمد.

در مورخه 96/10/06 دانشجویان مهندسی ایمنی با حضور در پالایشگاه شرکت نفت بهران با روند عملیاتی شرکت آشنا شده و نسبت به خطرات محیط های فرآیندی اطلاعات لازم را بدست آوردند. در این بازدید ابتدا فرآیند پالایشگاه توسط کارشناس پروسس شرکت توضیح داده شد و پیچیدگی های یک محیط فرآیندی به اطلاع دانشجویان مهندسی ایمنی رسید. در ادامه با حضور در واحد آتش نشانی با طرز عملکرد و اجزای ماشین آتش نشانی، حوادث روی داده، مواد مناسب اطفای حریق و ... آشنا شدند. در مورخه 96/10/06 دانشجویان مهندسی ایمنی با حضور در پالایشگاه شرکت نفت بهران با روند عملیاتی شرکت آشنا شده و نسبت به خطرات محیط های فرآیندی اطلاعات لازم را بدست آوردند. در این بازدید ابتدا فرآیند پالایشگاه توسط کارشناس پروسس شرکت توضیح داده شد و پیچیدگی های یک محیط فرآیندی به اطلاع دانشجویان مهندسی ایمنی رسید. در ادامه با حضور در واحد آتش نشانی با طرز عملکرد و اجزای ماشین آتش نشانی، حوادث روی داده، مواد مناسب اطفای حریق و ... آشنا شدند.