Cardinal Theme

فرمت و دستورالعمل نگارش گزارش کارآموزی

فرمت و دستورالعمل نگارش گزارش كارآموزي ويژه دانشجويان كارشناسي

به منظور یکسان ­سازی نگارش گزارش کارآموزی، فایل پیوست توسط گروه مهندسی ایمنی تهیه شده و تمامی دانشجویان بایستی نکات نگارشی و قوانین آموزشی ذکر شده در گزارش را به دقت مطالعه نمایند. لازم به ذکر است که رعایت تمامی موارد ذکر شده در دستورالعمل برای دانشجویان الزامی بوده و در نمره پایانی کارآموزی آنها موثر است.

همچنین توجه به نکات مهم زیر که در دستورالعمل نیز ذکر شده است، ضروری می­باشد:

1. ​​​پس از تكميل گزارش و اطمينان از صحت مطالب و ترتيب آنها و تطبيق فرمت تایپ گزارش با نمونه ارائه شده، گزارش كامل را به فرمت­های Word و PDF تهیه نموده و حداكثر تا تاریخ 1398/06/10 فایل­های "گزارش کارآموزی" را به ­همراه "گواهی پایان دوره کارآموزی" که از سمت محل کارآموزی صادر شده و "فرم گزارش سرپرست کارورز"، برای استاد کارآموزی، سرپرست کارآموزی و مدیر گروه ارسال نمایید.

1. واحد کارآموزی اخذ شده توسط دانشجو به هیچ عنوان برای ترم مهر 98 تمدید نخواهد شد. لذا با برنامه ­ریزی مناسب دانشجویان، نمره کارآموزی حتما باید در ترم تابستان ثبت شود.

1. دانشجو بایستی قبل از شروع کارآموزی، "فرم معرفی مرکز کارورزی" را برای استاد کارآموزی و مدیر گروه ارسال نماید.

1. در طول دوره کارآموزی، دانشجو بایستی "فرم گزارش روزانه کارورز" را پس از پایان هر هفته و "فرم گزارش مشروح ماهانه" را در پایان هر ماه بصورت تایپ شده برای استاد کارآموزی و سرپرست کارآموزی ارسال نماید.

1. تمامی فرمهای مورد نیاز شامل فرم­ گزارش سرپرست کارورز،  فرم معرفی مرکز کارورزی، فرم گزارش روزانه کارورز و فرم گزارش مشروح ماهانه در انتهای فایل گزارش کارآموزی قرار داده شده و همچنین دانشجویان می­توانند این فرم­ها را از انتشارات دانشگاه نیز تهیه نمایند.

دانشجویان می توانند با کلیک کردن بر روی لینک زیر، فایل گزارش کارآموزی را دانلود نمایند.

فایل word گزارش کارآموزی

فایل PDF گزارش کارآموزی