بازدید از شرکت پالایش نفت تهران (پالایشگاه تهران)

بازدید علمی صنعتی دانشجویان رشته مهندسی ایمنی از شرکت پالایش نفت تهران (پالایشگاه تهران)

انجمن علمی دانشجویی مهندسی ایمنی برگزار نمود:

بازدید علمی صنعتی از پالایشگاه تهران

با توجه به اهمیت صنعت نفت در ایران، انجمن علمی دانشجویی مهندسی ایمنی با کمک و برنامه ریزی مدیر گروه محترم، سعی در آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با این صنعت را داشته و بازدید دانشجویان رشته مهندسی ایمنی دانشگاه علم و فرهنگ از پالایشگاه تهران در روز پنجشنبه مورخ 5 دی ماه 1398 برگزار گردید.

شرکت نفت تهران شامل دو پالایشگاه جنوبی و شمالی است .
پالایشگاه جوبی : با توجه به نیاز های بازار داخلی به فرآورده های نفتی ، احداث این پالایشگاه از سال ۱۳۴۴ آغاز و در تاریخ ۱۳۴۷ تکمیل شد. ظرفیت اسمی این پالایشگاه ۸۵ هزار بشکه در روز بوده که طی اصلاحاتی به ۱۲۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته .
پالایشگاه شمالی : روند رو به رشد مصرف فرآورده های نفتی و ضرورت تامین بازار داخلی ، ساخت و راه اندازی پالایشگاه دوم با ظرفیت اسمی ۱۰۰هزار بشکه در روز در سال ۱۳۵۲ ایجاب نمود.
دیگر واحد های این شرکت به صورت تیتروار به شرح زیر می باشد :
واحد های تقطیر در فشار اتمسفر و خلا
واحدهای کاهش گرانروی
واحدهای بازیابی گاز مایع
واحدهای آیزوماکس
واحدهای هیدروژن سازی
واحدهای تبدیل کاتالیستی
واحد ایزومریزاسیون
واحد تصفیه هیدروژنی نفت KHDS
واحد تصفیه هیدروژنی نفت گاز GHDS
واحد تصفیه گاز و بازیافت گوگرد و گرانول سازی
واحد آب ترش
آزمایشگاه
واحدهای سرویس دهنده جانبی
واحدهای تصفیه پساب صنعتی
واحد تصفیه پساب بهداشتی
واحد تولید آب DM

علاوه بر بازدید از پالایشگاه و آشنایی با فرایند، نکات ایمنی مربوط به هر واحد به صورت خلاصه به شرکت کنندگان آموزش داده شد.